Vesko Eshkenazi

Веско Ешкенази // 50 – нова дата 16.04.2021 НДК

 

WATCH NOW

НОВА ДАТА 16ТИ АПРИЛ 2021

ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ // 50

Добри новини за почитателите на Веско Ешкенази, които имат билети за юбилейния му концерт в Зала 1 на НДК. Датата се отлага във връзка със заповедта на Министерски съвет за отмяна на събитията на закрито, но концертът и празникът – не! Цигуларят Ви кани да запазите силния си дух и положителни емоции до 16ТИ АПРИЛ 2021 когато е новата му среща с Вас – дългочакана, бленувана, много репетирана…

Очаква Ви концерт, който ще представи за първи път разказ за Музите на цигуларя и богата програма от любимите му музикални произведения в една вдъхновяваща симбиоза между музика, поезия и театър.
На сцената заедно с именития цигулар ще се качат музикантите на Плевенска филхармония под диригентвото на Мартин Пантелеев – братът на Веско Ешкенази, както и Людмил Ангелов, Дани Милев, Люси Дяковска и Адриана Николова-Печенката. Гост музикант е руският баянист Рудик Якин. Актрисата, която ще се превъплъти в ролята на разказвач на живота на Веско в стихове е Койна Русева.
Веско Ешкенази планува юбилейни срещи си с българската публика заедно с Плевенска филхармония в концертно турне, което ще гостува във Велико Търново, Шумен, Асеновград, Хасково, Русе, Панагюрище, Ямбол и на откритите морски летни сцени в Бургас и Варна. През есента турнето продължава в Плевен, Добрич, Пловдив и Стара Загора.
*Очакват се някои малки промени в предварително обявените дати на турнето, които ще бъдат съобщени своевременно.

Веско Ешкенази е музикант, носител на много отличия за приносът му в музиката не само в България, а и в Холандия, но и личност, която на 17.09.2019 беше удостоена със званието “Почетен гражданин на гр. София“.

Концертът се представя с подкрепата на Столична Община, НДК и медийните партньори Btv Media Group и Bradio Group.

Click Here🔴🔰►► Facebook: https://www.facebook.com/events/1863705010453192/

 

Watch Now

Categories Art

Leave a Comment